سیستم های تولید دسته ای

بازدید: 476 بازدید

امروزه شرکت های تولیدی، روش های مختلفی را برای تولید محصولات خود به کار می گیرند. این روش ها در قالب سیستم های تولیدی نشان داده می شوند.

یک سیستم تولیدی را می توان با توجه به خروجی های ناشی از آن بررسی نمود، که می تواند شامل موارد زیر می باشند:

  1. هزینه
  2. کیفیت
  3. عملکرد
  4. تحویل
  5. انعطاف پذیری
  6. نوآوری

سیستم تولید دسته ای یکی از این سیستم ها می باشد که در ادامه پست با این سیستم آشنا می شویم.

در تولید دسته ای هر کار از بخش های کاری مختلف می گذرد به طوری که کارهای مختلف دارای مسیرهای تولید مختلف می باشند. مشخصه این تولید ساخت تعداد محدودی از محصول در مدت زمان معین است.

سیستم تولید دسته ای

سیستم تولید دسته ای هنگامی به کار گرفته می شود که:

۱) مسیر تولید کوتاه باشد.

۲) کارخانه و ماشین آلات انعطاف پذیر باشند.

۳) امکان تنظیم سریع ماشین آلات برای تغییر مسیر تولید به منظور ساخت کالای جدید وجود داشته باشد.

۴) زمان و هزینه تولید به صورت دسته ای نسبت به زمان و هزینه تولید کارگاهی و سفارشی کمتر باشد.

مزایا و معایب سیستم تولید دسته ای

مزایا

۱) دارای بهینه ترین حالت بهره گیری از ماشین آلات است.

۲) منجر به بهبود مهارت های تخصصی افراد می شود.

۳) هزینه تمام شده واحد کالا در مقایسه با حالت تولید کارگاهی پایین تر است.

۴) نیاز به سرمایه گذاری اولیه کمتری به منظور تامین ماشین آلات دارد.

۵) دارای انعطاف پذیری بالایی جهت هماهنگ سازی تولید محصولات متعدد است.

۶) رضایت مندی شغلی کارمندان بالاست.

محدودیت ها

۱) کنترل و برنامه ریزی تولید پیچیده است.

۲) موجودی کار در جریان، نسبت به تولید پیوسته بسیار بالاتر است.

۴) به دلیل تغییرهای متعدد فرایند تولید، هزینه های راه اندازی زیاد است.

 

یکی از بهترین مثال های سیستم تولید دسته ای نانوایی است. در یک نانوایی افراد زیادی مشغول انجام کار خود به شکل مستقل هستند. که می توان انواع نان و کیک را تولید کرد. برای این منظور ابتدا باید خمیر حاضر شود، خمیر توسط نانوا ها به شکل های گوناگون پخته می شود و در اختیار مشتریان قرار می گیرد. توجه کنید در این سیستم قبل از اینکه خمیر حاضر شود نمی توان پخت نان را شروع کرد.

ادامه مطلب